Hirdetés

Hearthstone - jön egy új druid hős, három lapot is nyugdíjba küldenek

|

Bár a következő kiegészítő megjelenését illetően még mindig nagy a csend, a Blizzard elárult néhány dolgot a 2018-as terveket illetően.

Hirdetés

Lassan véget ér a mamut éve, a következő kiegészítő megjelenésével pedig belépünk a holló évébe, ami elég sok izgalmat tartogat a játékosoknak.

Hirdetés

A Year of the Raven három kiegészítőt tartogat majd és az már biztos, hogy mindegyikben lesz valamilyen egyjátékos tartalom. Bekerül egy új druid hős, Lunara, amit megszerezni sem lesz kifejezetten nehéz, ugyanis mindössze 10 meccset kell nyerni hozzá Standard módban.

Ha már Standard: az Old Gods, Karazhan és Gadgetzan is kiforognak, ami alaposan felforgatja majd a metát, hiszen többek közt eltűnnek majd a Jade Golemek is.

Izgalmas újítás, hogy mindenki szervezhet majd játékon belüli versenyeket, legyen az egy egyszerű amatőr torna a haverokkal, vagy egy komoly, pénzdíjas verseny. Emellett fontos változás, hogy három újabb lap csatlakozik a Hall of Fame-hez: a jövőben az Ice Block, a Coldlight Oracle ás a Molten Giant is kizárólag Wild formátumban lesz játszható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)