Hirdetés

Heavy Rain - a film készítésének jogai a New Line Productions-nél vannak

|

A Heavy Rain filmadaptáció elkészítésének jogait már a bejelentés óta a New Line Productions birtokolja.

Hirdetés

A Superannuation oldalán lehet olvasni egy szerződést, ami a Heavy Rain készítői, azaz a Quantic Dream és a New Line Productions között köttetett a Heavy Rain film készítésének jogaival kapcsolatban. A dolog azért vicces, mert a szerződést 2006-ban, a játék bejelentésével egyidőben írták alá, majd 2007-ben újra megerősítették.

Nagyon jól tudnak titkolózni a két cég emberei, hiszen négy éven keresztül semmi híre nem volt a Heavy Rain megfilmesítésének. Annak ellenére, hogy most ez kiderült, még egyáltalán nem biztos, hogy a New Line él is a lehetőséggel. Mindenesetre említett játékból valószínűleg minőségi adaptációt lehetne készíteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)