Hirdetés

Helycserés támadás a VR-piacon

|

Google Glass fejlesztő az Oculusnál, Valve alkalmazott a Google-nél. Folyamatos az átrendeződés a virtuális valóságban, de vajon mikor szállhatunk be mi is a buliba?

Hirdetés

A technológia és a játékipar is egyre inkább a VR és az okoseszközök bűvöletében él. A Google már piacon van az okos-szemüvegével (a szerencsések már megvásárolhatták), míg a Sony saját VR-sisakot fejleszt, és persze sok más mellett ott van még az Oculus Rift is.

Adrian Wong, aki a Google Glass tervezésében vett részt, és segített abban, hogy prototípusból egy szűk körben elérhető termék legyen az okos-szemüveg, most a Oculus Rift stábjához igazolt, hogy ott a metaverzum építésén dolgozzon. Ezzel együtt az ő megüresedett helyére valószínűleg a volt Valve szakember, Ben Krasnow érkezik, aki a Valve-nél egy különleges, prototípus fázisban maradt kontrolleren dolgozott.

Szépen alakulgat a piac, reméljük, hogy a Zenimax és az Oculus hisztije nem befolyásolja majd a projekt haladását és hamarosan mindenki számára elérhető lesz a virtuális valóság. 

Ti mit gondoltok, meddig kell várnunk még, amíg mindenhol elterjednek a VR eszközök? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)