Hirdetés

Hét játékkal erősít a Game Pass márciusban, köztük egy PlayStation-címmel és a Remedy egyik remekével

|

A Microsoft szolgáltatásának első márciusi újdonsága már elérhetővé is vált.

Hirdetés

Az Activision-Blizzard megszerzésével a Game Pass katalógusa nagyobbra nőhet, mint eddig bármikor, többek között olyan franchise-okat felvonultatva, mint a Call of Duty. Ebben a hónapban be is kerül a szolgáltatásba az első cím a vállalattól, méghozzá a Diablo 4, amelyet március 28-tól kezdve játszhatnak majd az előfizetők. De a Microsoft most még a hónap első felére koncentrál.

A zöldek már a februári végi újdonságok ismertetésekor elárulták, hogy márciust egy "boomer shooter", a Warhammer 40,000: Boltgun fogja megnyitni, most pedig elárulták azt is, hogy március 19-ig bezárólag milyen további játékokkal bővül a Game Pass. 

Mielőtt rátért volna a lényegre, a Microsoft felhívta rá a figyelmet, hogy időközben felbukkant a Dead Island 2 is a felhozatalban, továbbá bejelentette, hogy már elérhetővé váltak a Stumble Guys (Retro Hot Dog Pack) és a Century: Age of Ashes (Forgotten Bay Pack) legújabb DLC-i, amiket március 14-én az Age of Empires II: Definitive Edition vadonatúj csomagja (Victors and Vanquished) követ majd. 

Hirdetés

A március első felében érkezők közül egyértelműen a Remedy egyik korábbi játéka, a Control: Ultimate Edition a legnagyobb durranás, de akadnak más csemegék is a felhozatalban, íme a lista: 

Game Pass újdonságok 2024. március

Március 5.

  • Warhammer 40,000: Boltgun (felhő, konzol, PC)

Március 7.

  • PAW Patrol World (felhő, konzol, PC)

Március 12.

  • SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated (felhő, konzol, PC)

Március 13.

  • Control Ultimate Edition (felhő, konzol, PC)

Március 14.

  • No More Heroes 3 (felhő, konzol, PC)

Március 19. 

  • Lightyear Frontier (Game Preview) (felhő, Xbox Series X/S, PC)
  • MLB The Show 24 (felhő, konzol)

Ahogyan azt a Microsoft előre jelezte, három videojáték fog távozni a szolgáltatásból, március 15-én a Hardspace: Shipbreaker (felhő, konzol, PC), a Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered (felhő, konzol, PC) és a Shredders (felhő, konzol, PC) címeknek kell búcsút mondaniuk az előfizetőknek, de 20 százalék kedvezménnyel le lehet csapni rájuk, mielőtt kikerülnének. 

A fenti kínálatból ti mikkel fogtok biztosan játszani?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)