Hirdetés

Heti játékeladási toplista - a legnépszerűbb játék a héten...

|

Az angol egy kitartó, következetes nép. Ha a múlt héten a rossz oldalon vezettek, akkor most itt fognak, és, ha tegnap fociztak és lövöldöztek, akkor bizony holnap is fognak.

Hirdetés

A január nem a legzsúfoltabb hónap a játékmegjelenések tekintetében, de azért ennél egy kicsit több változatosságot várnánk el az angol pajtásoktól.

Az angol játékeladási toplistára az év legnagyobb részében bizton számíthatunk, hogy megmondja hogyan is áll éppen a játékpiac, kivéve persze ha éppen megjelenik egy FIFA, mert akkor hónapokig csak a foci érdekli majd őket. A FIFA 14 továbbra is az első a UK Charts-on és amíg nem érkezik valami értékelhető cím, addig ez bizony így is marad. A nagy franchise-ok továbbra is egyenes háttal sorakoznak mögötte, de úgy látszik a Lego Marvel Super Heroesnak sikerült egy kicsit feljebb másznia. Legalább a gyerek játsszon, na.

 

Egyébként elég standard a helyzet; a Minecraft továbbra is kitaszíthatatlan a toplistáról és pár helycserés támadáson kívül nem is nagyon történt semmi. 

Íme a lista:

  1. FIFA 14
  2. Call of Duty: Ghosts
  3. Battlefield 4
  4. Lego Marvel Superheroes
  5. Assassin’s Creed 4: Black Flag
  6. Minecraft: Xbox 360 Edition
  7. Killzone: Shadow Fall
  8. GTA 5
  9. Need for Speed: Rivals
  10. Dragon Ball Z: Battle of Z

Vásároltatok valamit mostanában, vagy ti is azt várjátok, hogy a második negyedév bebüntessen egy-két komolyabb címmel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)