Hirdetés

Heti játékeladási toplista - nocsak, ki tért vissza

|

Meglepő fordulat következett be a játékvilágban: az eheti játékeladási toplistára egy olyan cím is visszakerült, ami a tavalyi év egyik legrosszabbja volt.

Hirdetés

Az Egyesült Királyság játékeladási listája, lévén egyelőre még nem volt semmilyen ütős megjelenés (miért is lett volna, az év harmadik hete kezdődött el ma), nem sokat változott a múlthetihez képest.

A FIFA 14 és a Call of Duty: Ghosts változatlanul tartja helyét a dobogón, a Battlefield 4-nek viszont most ismét sikerült elvennie a harmadik helyet az Assassin's Creed IV: Black Flagtől. A Grand Theft Auto V stílusosan az ötödik maradt, a LEGO Marvel pedig a Need for Speed: Rivalsszel cserélt helyet. A huszonegyedik helyről a nyolcadikra ugrott a Killzone: Shadow Fall, ami a Minecraft: Xbox 360 Editiont tolta egyel hátrébb, és meglepő módon a múltkor még a tizenötödik helyen álló Aliens: Colonial Marines mostmár a tizedikig jutott. Mondjuk miután már a gyűjtőit is szinte utánad vágják, annyira mégsem vagyunk meglepve. 

2014. második hetének játékeladási listája a következőképpen alakult:

1. FIFA 14
2. Call of Duty: Ghosts
3. Battlefield 4
4. Assassin's Creed IV: Black Flag
5. Grand Theft Auto V
6. LEGO Marvel Super Heroes
7. Need for Speed: Rivals
8. Killzone: Shadow Fall
9. Minecraft: Xbox 360 Edition
10. Aliens: Colonial Marines
11. Just Dance 2014
12. Forza Motorsport 5
13. Batman: Arkham Origins
14. Football Manager 2014
15. WWE 2K14
16. Dead Island: Riptide
17. Tomb Raider
18. Dead Rising 3
19. NBA 2K14
20. Gran Turismo 6

Ti mit vettetek mostanság? A Colonial Marines megvan már, vagy gyűjtötök az Isolationre? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)