Hirdetés

Heves csókcsatákat ígér a következő Baldur's Gate 3 patch

|

Emellett persze számos hibát is orvosol majd a Larian szerepjátékához érkező frissítés.

Hirdetés

Mivel a Larian Studios a mai napig nem hozta nyilvánosságra az eladási mutatókat, így nem tudjuk, hogy 2023 legkelendőbb játékához, a Hogwarts Legacyhez képest hogy áll a Baldur's Gate 3, de azt azért sejthetjük, hogy remekül fogyott. Ráadásul a sikert nem csak a befolyt össze nagyságában mérik, még ha kétségtelenül az a legfontosabb egy piaci alapon működő vállalkozás számára.

A Dungeons & Dragons új kapudrogjává vált RPG-nek ezzel párhuzamosan a megítélése is kiemelkedően pozitív, rengetegen rajonganak érte, ami részben arra vezethető vissza, hogy a Baldur's Gate 3 mert szexi lenni. De a fejlesztők nem csak a testiségre koncentráltak, hanem igyekeztek tartalommal is megtölteni az afférokat. Ennek aztán meg is lett az eredménye, a közösség imád vad románcokba bonyolódni, a Larian pedig rendszerint prioritásként kezeli a kapcsolódó igényeket. 

Hirdetés

Valószínűleg a közelgő Valentin-nap is közrejátszott abban az imént leírtakon felül, hogy a jövő héten esedékes Patch 6 beharangozását a továbbcsiszolt csókjelenetekre húzta fel Swen Vincke csapata. Kapunk még új, várakozás közbeni animációkat a táborhelyeken, valamint bővül a kizárólag Honour módban használható legendás tettek választéka.

A Larian ígérete szerint elég masszív frissítésről van szó, vagyis az összes javítás és módosítás tételes felsorolása megint akkora lesz, hogy nem fér majd el egy Steam-bejegyzésben a karakterlimit miatt, ezért a hivatalos oldalon teszik majd közzé.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)