Hirdetés

Hiába vásároltad meg korábban ezt a játékot, a Ubisoft most elveszi tőled

|

A szerverek leállása után a játékosok könyvtárait is tisztogatni kezdték.

Hirdetés

Már tavaly decemberben kiderült, hogy rövidesen játszhatatlanná válik a 2014-ben bemutatkozott The Crew, ugyanis a Ubisoft úgy döntött, lelövi az autósjáték szervereit. Mivel a Ubisoft Ivory Tower és Ubisoft Reflections gondozásában készült játék állandó online kapcsolatot követelt, nem volt más alternatíva, március 31-gyel a keményvonalas rajongóknak is búcsúzniuk kellett a The Crew-tól.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy nem sokkal a szerverek hivatalos leállása után, a Ubisoft egy a fogyasztókra nézve erősen megkérdőjelezhető akció keretein belül megkezdte a licencek visszavonását, ezzel a The Crew teljes eltávolítását a könyvtárakból.

A napokban többen is az alábbi üzenettel találkoztak a Ubisoft Connect fiókjukban:

"Többé nem férsz hozzá ehhez a játékhoz."

Mindamellett, hogy egy cseppet sem etikus eljárásról beszélünk, a gyakorlat a jövőre nézve is meglehetősen vészjósló képet fest. Egyik napról a másikra elvenni a könyvtárunkból egy olyan játékot, amiért korábban fizettünk, érthető, hogy kongatja a vészharangokat - és akkor még nem is beszéltünk a játékmegőrzésről, amit a Ubisoft a hozzáférés teljes megszüntetésével lényegében lehetetlenné tesz.

A visszatérítés sem játszik, talán csak akkor opció, ha nemrégiben vásároltuk a játékot, de erre sincs garancia. Fontos megjegyezni, a leállás és a könyvtárakból való eltávolítás nem érinti a The Crew 2 és a The Crew Motorfest játékokat, ezek továbbra is megvásárolhatóak és játszhatóak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)