Hirdetés

Hiánypótló funkcióval bővül a PC-s Xbox App

|

A Microsoft bevezeti a hubokat, egyesek már próbálgathatják is.

Hirdetés

A Microsoft már a hónap elején megkezdte az Xbox Insider program PC-s résztvevői és egyes Xbox App-felhasználók számára a game hubok, avagy magyar szabadfordításban játékközpontok bevezetését, amelyek a korábbi visszajelzések alapján kerültek kialakításra. 

Az ígéretek szerint ezek segítségével nyomon követhetjük majd a fejlődésünket, felfedezhetjük a legújabb tartalmakat és bővítményeket, kapcsolatba léphetünk és versenyezhetünk a barátainkkal, értesülhetünk a fejlesztők legújabb híreiről és így tovább. És ez még csak a kezdet, ugyanis a későbbi frissítésekkel behozzák többek között a helyi játékfelvételeink megtekintését is. 

Hirdetés

A hubokat PC-n az Xbox alkalmazásban a könyvtárunkban lévő játékokra kattintva vagy a bal oldalsávban érhetjük el. És hogy mik lesznek első körben? Az oldal tetején az alapvető dolgokat láthatjuk majd, például a játékra vonatkozó információkat gyors linkkel a további részletekre (többek között az utolsó és a teljes játékidővel, az eredmények összefoglalásával, eredmények áttekintésével stb.). Itt olyan fontos értesülések is megjelennek, mint hogy egy játék elhagyja a Game Pass-t.

A kiemelt tartalmak hubja az újdonságokról tájékoztat; a barátok részlegben összehasonlíthatjuk a pajtásokkal a teljesítményünket, láthatjuk az aktívakat és meghívót is küldhetünk nekik; a minden kiegészítőnél közvetlenül böngészhetjük az összes kapcsolódó DLC-t és bónusztartalmat; a HowLongToBeat hub segít összevetni az eredményeidet a közösség tagjaiéval; a fejlesztői szegmensnél a játék készítőinek híreit, bejelentéseit, tippjeit és trükkjeit találjuk.

Az Xbox Insider Hub telepítésével és az abban leadott visszajelzéseitekkel ti is befolyásolhatjátok a dolgok alakulását, a tagok számára március 9-ig pedig egy küldetés is elérhető. Ha már benne vagytok, akkor és segítségre, támogatásra van szükségetek, ott van az Insider subreddit

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)