Hirdetés

Hibás a Diablo IV egyik új képessége, megöli a használóját

|

Egy bug miatt az egyik új vámpírképesség nem csak a gyenge ellenfelekre, de saját magunkra is veszélyes lehet.

Hirdetés

A Diablo IV most már egész korrekt játék lett a közvélemény szerint. Az első hónapok meglehetősen bajosan teltek a Blizzard ARPG-je körül, de a Season 2 egy rakat olyan változtatást és tartalmat hozott, melyek visszaállították a Diablo IV hírnevét. A játékot ismét tömegek pörgetik, pláne most, hogy már éles a karácsonyi esemény is.

Persze a Season 2 újdonságai is aktívak még, így rengetegen gyűjtögetik a Vampiric Poweröket, hogy új, véres képeségekkel erősítsék fel karaktereiket. Ennek azonban meglett az ára.

Az egyik Diablo IV streamer, Rob rájött, hogy a Domination nevű erő kinyírta a saját karakterét. Ez a Vampiric Power egy új buffot ad a használójának, ami hatalmas sebzésbónuszt kínál a bénított szörnyek ellen, és azonnal kinyírja a gyengébb, nem-elit ellenfeleket. Ezt úgy oldja meg, hogy az "Injured" státuszt keresi rajtuk, és ha megtalálja, akkor megöli az érintettet.

Hirdetés

Ugyanakkor az "Injured" státuszt játékos karakterek is megkaphatják adott életpontmennyiség alatt, és úgy tűnik, hogy a Domination nem tesz különbséget szörny és hős között, ha rajta van az Injured.

Ez egy nyilvánvalóan nem szándékos része a Dominationnek, így valószínűleg hamar javításra fog kerülni. Addig is, óvatosan csapkodjatok a vadonban, különben ti lesztek az áldozatai saját hatalmatoknak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)