Hirdetés

Hivatalos: jön a Guild Wars 3

|

A találgatásoknak és a spekulációnak itt vége: maga az NCSoft társelnöke erősítette meg a híreket.

Hirdetés

Az első pletykák a Guild Wars 3-ről 2019-ben kezdtek befutni, de az azóta eltelt években is többször előkerült az ArenaNet sikerjátékának folytatása. A Guild Wars 3 érkezése régóta lóg a levegőben, de most Park Byung-moo, az NCSoft társelnöke igyezett előre rohanni az információkkal: ő maga jelentette be a játék érkezését.

Az Inven jelentése szerint az NCSoft legutóbbi befektetői tájékoztatóján hangzott el a bejelentés. Byung-moo teljes természetességgel beszélt az MMORPG sorozat harmadik részéről a hallgatóságnak. Sajnos ettől még magáról a játékról még nem tudunk semmit, csupán abban lehetünk biztosak, hogy gőzerővel készül.

Hirdetés

Amikor az ArenaNet továbblépett a Guild Wars 1-ről a Guild Wars 2-re az azért történt, mert az instance-okra, kis csapatokra és osztott városokra épített keretrendszer megnehezítette a játék további bővítését. A Guild Wars 3 esetében még nem tudni, hogy pontosan mi áll a háttérben, ami szükségessé teszi a váltást, de akárhogy is, az ArenaNet láthatóan nagy újításokra készül.

Ami a Guild Wars 2-t illeti, még mindig kapja a frissítéseket, és 2024-ben, és 2025-ben kapni fog egy-egy nagy kiegészítőcsomagot. A Guild Wars első része a mai napig elérhető és játszható, így valószínűleg a második rész szervereit sem fogják egyhamar lelőni. Ettől függetlenül a közösség aggódik a kedvencük sorsa miatt, de a végről egyelőre láthatóan korai még beszélni.

Ti nyomtátok a Guild Warst? Visszatérnétek egy teljesen új felvonásra?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)