Hirdetés

Hivatalos: további Resident Evil remake-eket csinál a Capcom

|

Jól fogytak az eddig megjelent remake-ek is, a Capcom pedig hülye lenne nemet mondani arra a pénzre, amit rajtuk kereshet.

Hirdetés

Úgy fest, hiába reménykednek abban a Dino Crisis rajongói, hogy a Capcom végre ennek a franchise-nak is juttat a szeretetéből, mivel a japán kiadó belátható ideig még biztosan nem cseréli le őslényekre az élőholtakat. A Resident Evil 2, a Residen Evil 3 és a Resident Evil 4 modernizálása csak a kezdet volt, további epizódokra vár ugyanez a sors - erősítette meg Yasuhiro Anpo, a negyedik része remake-jének rendezője egy, a PlayStation partnereinek szervezett díjátadón.

Miután remek fogadtatásban részesült mindhárom remake, folytatni kívánják, amit elkezdtek, azt ellenben csak később fogják a tudtunkra adni, hogy melyik korábbi Resident Evil kerül sorra legközelebb. A Resident Evil 0-tól az egyszer már remake-elt első részen át a Code Veronicáig bármi elképzelhető, még akár a Resident Evil 5 vagy a Revelations vonal felújítása is.

Hirdetés

Az IGN Japan beszámolója alapján Anpo elárulta, hogy a remake-ek már csak amiatt is biztos pontot jelentenek a Capcomnak, mert mindig számolhatnak azokkal a játékosokkal, akik szerették az eredeti változatot, ezért kíváncsiak a rajongók véleményére, és figyelembe is veszik azt. Szerinte ennek is köszönhető, hogy a kívül-belül megújult klasszikusokat annyira szeretik. Ellenben egy új játék fejlesztését jócskán megnehezíti, hogy nem tudhatják előre, mit szól majd hozzá a célközönség.

Azt is elmondta továbbá, hogy a jövőben is maradnak az RE Engine-nél, mivel számos projektjükhöz ezt a házon belül fejlesztett motort használják, és lényegesen meggyorsítja a munkafolyamatokat, hogy a csapatok megosztanak egymással minden tudást és információt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)