Hirdetés

Hivatalos: új Command & Conquer készül, de vajon erre vágytak a rajongók?

|

Bejelentették a legendás RTS-széria következő, Command & Conquer Legions címet viselő epizódját.

Hirdetés

Látván, hogy már konzolokra kirándulgat az Age of Empires sorozat, valamint visszatérni készül a Homeworld, azt kívántuk, hogy más elhanyagolt franchise-ok jogtulajdonosaihoz hasonlóan az Electronic Arts döntéshozói is felismerjék, hogy bár már 2023-at írunk, még mindig van értelme stratégiai játékok fejlesztését finanszírozni. És lám, fohászunk meghallgatásra talált, csak az ügyeletes égi hatalom épp tréfás kedvében volt, ezért nem egészen úgy teljesítette a kívánságunkat, mint ahogy elképzeltük.

Az EA és a Tencent alá tartozó Level Invfinite ugyanis ugyanis bejelentette, hogy készül a Command & Conquer: Legions. Az érintettek nevéből már kikövetkeztethető, de a trailer végképp nem hagy kétséget afelől, hogy mely platformokat veszi célba a játék: természetesen a PC-t mobilokat, hiszen ott érzi magát igazán otthon egy RTS, nem igaz?

Hirdetés

Így tehát a 2018-as Command & Conquer: Rivals mellett már egy második játékban is az ujjaink begyével vezérelhetjük a GDI és a NOD egységeit. A Legions újraálmodott sztorit, stratégiai lehetőségek végtelen tárházát, ikonikus hősöket és gonoszokat, a szériából ismerős frakciókat és egységeket ígér, no meg azt, hogy új oldalról közelíti meg a játékmenetet.

Valósidejű PvE és PvP csatákban vehetünk majd részt, és persze játékmenet szerves részét képezi minden baj gyökere, a tiberium gyűjtögetése. A nagy közös térképen osztozó játékosok szövetségre is léphetnek egymással, ha úgy kívánják, hogy megoszthassák egymással erőforrásaikat, és koordináltan indíthassanak támadást ellenségeik elpusztítására.

Pontos megjelenési dátum még nincs, de a Level Infinite tervei szerint még idén megjelenik Androidra és iOS-re. Egy héten belül elindul a zárt béta, első körben Ausztrália, Franciaország, Kanada, Mexikó, a Fülöp-szigetek és Új-Zéland játékosai próbálhatják ki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)