Hirdetés

I.G.I. Origins - akarsz te is klasszikus James Bond lenni?

|

Fontos részletek is kiderültek a Toadman Interactive lopakodós lövöldéjéről, ami egy igazi klasszikus előtörténetét meséli el nekünk.

Hirdetés

Sokan gondolnak vissza szívesen a 2000-es évek elején megjelent lopakodós FPS-re, a Project I.G.I.-re, akik bizonyára örömmel hallották azt is, mikor kiderült, hogy a Toadman Interactive egy előzményt készít, amely az I.G.I. szervezet megalapításának történetét meséli el. Az I.G.I. Origins-t a Rising Stormot és a Red Orchestrát is jegyző Antimatter Games fejleszti (a Toad a kiadásért felel), akik a játékmenet tekintetében komoly hangsúlyt fektetnek a realisztikus lövöldözésre, a lopakodásra, a kütyükre és a narratívára is.

Hirdetés

A játékban indíthatunk majd női és férfi kémet is, akikkel a 80-as évekre jellemző kémfilmes hangulatban járhatjuk be a Földet a hírnév és a világ megmentése érdekében. Az alábbi trailer végre mutat valamit a játékból is: 

Ezenfelül kaptunk néhány látványos képet is a Toadman jóvoltából: 

Az I.G.I. Origins valamikor 2021-ben fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)