Hirdetés

Idén végre kipróbálhatjuk a Baldur's Gate, a Diablo és a Dark Souls szerelemgyermekét

|

Egyszerre lő mindhárom széria célközönségére az Alaloth: Champions of the Four Kingdoms.

Hirdetés

Még 2019-ben leplezte le a Gamera Interactive a történetmesélést gyors akcióval és ügyességet igénylő játékmenettel ötvöző alkotását, amelynek a szükségesnél jobban túlbonyolított Alaloth: Champions of the Four Kingdoms címet adta. A csapat első körben 2020-as premierrel számolt, de némileg alábecsülte a befejezéséhez szükséges időt.

Erről az immár kétéves csúszás mellett az is árulkodik, hogy még mindig csak annyira sikerült összerakni a játékot, hogy korai hozzáférésben útnak indíthassák. Erre június 30-án kerítenek sort, preferencia szerint lecsaphatunk rá a Steamen vagy a GOG-on.

Hirdetés

Arra külön felhívta a Gamera a figyelmet, hogy az Alaloth félkész állapotban toppan a nyilvánosság elé, azaz még ráfér némi törődés a balanszra, a küldetésekre és a szinkronra is. Emellett megeshet, hogy a frissítések miatt a korábbi mentett állások használhatatlanná válnak (az ilyesmi amúgy nem szokatlan, aki megjelenés előtt nyúzza például a Baldur's Gate 3-at, már hozzászokhatott. Továbbá értelemszerűen akadnak még kigyomlálásra váró bugok és glitchek.

Előreláthatóan körülbelül 12 hónapig tart majd a korai hozzáféréses periódus, az ára (amit még nem ismerünk) ezt követően sem lesz magasabb.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)