Hirdetés

Így fog kinézni a PlayStation 5 doboza

|

Pofás csomagolásban érkezik a PS5, elég jól megkülönböztethető majd a Blu-ray meghajtós és a Digital Edition. Mint a fehér és a fekete.

Hirdetés

Tegnap este volt nagy élet itt a GSO-n (na jó, a GSO-n kívül is volt persze nagy élet, de mi szeretünk a saját házunk táján sepregetni), mivel végre minden kiderült a PlayStation 5 megjelenés és ár kapcsán. Természetesen az összes PS5 játék bemutatót is összeszedtük nektek egy cikkbe, ha esetleg lemaradtatok volna, de természetesen az egész show visszanézhető a GS YouTube csatornáján, ahol Kaci izgulta végig veletek az unalmasnak egyáltalán nem nevezhető parádét. A Sony nagyon odatette magát, nem volt üresjárat, indie cuccokra kihegyezett időhúzás, csak egyre jobb címek bemutatója, és a végén egy kis God of War meglepetés, hogy csavarodjon az ember szíve.

Hirdetés

Természetesen nálunk is mindenki az érdekelt, hogy pontosan mikor érkezik a gép és mennyit kell majd fizetni érte, erre éjfél után hivatalos választ is kaptunk végre (és nem csak euróból próbálta meg mindenki saccolni az összeget, a Konzolvilág kicsit előre is rohant a frontvonalba, majd pár perccel később korrigálták az áraikat). Ezzel együtt pedig a hivatalos dobozképek is befutottak, meg is mutatjuk nektek őket. Ez itt a fullos változat:

Ez pedig a PS5 Digital Edition:

Nektek hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)