Hirdetés

Így mérheted fel, hogy mennyire stabil a géped

|

Egy PC rengeteg módon meghibásodhat, a legtöbb probléma pedig nem is nyilvánvaló, inkább csak esetenként bukkan fel, ezért érdemes időnként elvégezni a szükséges ellenőrzéseket.

Hirdetés

Egy számítógép esetében kifejezetten fontos, hogy stabilan és megbízhatóan működjön, hiszen bár a legtöbben csak néhány órára kapcsolják be, esetenként arra is szükség lehet, hogy egy teljes hétig üzemeljen újraindítás nélkül. A stabilitási problémák hardveres és szoftveres oldalon is keletkezhetnek, ráadásul ezeket nem mindig egy tényleges meghibásodás, pusztán egy rosszul beállított funkció is eredményezheti.

Néhány napja már elővettük a videókártya tuningolásának lehetőségét, az ilyen módosítások pedig rengeteg lehetőséget teremtenek arra, hogy elrontsunk valamit, esetleg rosszul állítsuk be a feszültséget, ami nyilvánvalóan a hardver hibás működéséhez vezethet.

Ha van egy alapjáraton működő gépünk ami csak esetenként száll el, akkor érdemes lehet egy szoftveres terheléssel próbálkozni, mielőtt darabjaira szedjük a masinát. A PC World összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat a témában, így néhány perc alatt könnyedén megállapíthatjuk, mi okozza az esetleges fagyásokat.

Ti meg vagytok elégedve a gépetek működésével?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)