Hirdetés

Így nézheted meg, hogy mennyit játszottál Xboxon 2023-ban és mivel

|

A PlayStationhöz hasonlóan az Xbox is összesítővel várja a személyes statisztikáikra kíváncsi játékosokat.

Hirdetés

Idén végre nem bliccelte el az Xbox, hogy a PlayStation Wrap-Up mintájára saját év végi összefoglalóval örvendeztesse meg a konzoltulajdonosokat, ez lett a Year in Reaview 2023-as kiadása. Az xbox.com/en-US/year-in-review oldalra bejelentkezve láthatjuk, hogy az év folyamán hány órát töltöttünk játékkal, hány címet indítottunk el, és azok milyen műfajba tartoztak.

Hasonlóképpen megtudhatjuk, hogy mennyivel gyarapodott Gamerscore-unk, hány achievementet oldottunk fel, illetve melyik volt játék szempontjából a legaktívabb hónapunk.

Hirdetés

Ezen felül leolvashatjuk, hogyan is állunk más játékosokhoz képest a játékra fordított órák, a feloldott achivementek és a megszerzett Gamerscore-ok számát tekintve. Továbbá azt is megmutatja a Year in a Review, hogy melyik három játékkal töltöttük a legtöbb időt. Az én esetemben a Starfield viszi a prímet 119 órával, amit a Cyberpunk 2077 követ 115-tel, majd az Alan Wake 2 48-cal.

2023. január elsejétől mostanáig 35 játékot indítottam el Xbox Series X-en, ezek 585 órát raboltak el az életemből. Ezt az időt 52 százalékban valamilyen akció-kalanddal, 40 százalékban pedig szerepjátékkal töltöttem, a fennmaradó 8 százalékon fele-fele arányban osztozik a shooterek és a stratégiai játékok műfaja.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)