Hirdetés

Így tud még ennyi év után is újat mutatni egy 2D-s Super Mario játék

|

A Spider-Man 2-vel egy napon érkezik a Super Mario Bros. Wonder, amiben csak egy újítás, hogy Mario elefánttá változhat.

Hirdetés

Kevesen lennének szomorúak, ha a Nintendo végre bejelentené a Super Mario Odyssey folytatását, de úgy tűnik, a kiadó inkább a 2D-s Mario platformerek kedvelőit igyekszik kiszolgálni. Az ősz legfontosabb Switch-játékaként érkezik a Super Mario Bros. Wonder, amiről most egy 15 perces gameplay bemutatóban árultak el többet.

A játék története szerint Mario és Luigi Florian herceg meghívására a Virág Királyságba utazik, ahol Bowser kavarodást okoz, miután hozzáér a Wonder Flowerhez, és ezt követően a herceg kastélyával válik eggyé. A királyság hét régiójának mindegyikét bejárhatjuk, hogy elhárítsuk a galibát, és rajtunk áll, melyiket milyen sorrendben látogatjuk meg.

Hirdetés

Az irányítható karakterek között Mario és Luigi mellett Peach, Daisy, sárga és kék Toad, Toadette, a klasszikus zöld Yoshi, vörös, sárga, világoskék Yoshi és Nabbit is szerepelni fog, és bár mindegyik pontosan ugyanarra képes, Nabbit és a yoshik nem sérülnek. Utóbbiakat meg lehet lovagolni akár más yoshik szerepében is.

Lesz továbbá egy rakás power up, a világ elemeinek működését megváltoztató virágok, és mindenféle extrák, vadonatúj ellenfelek és kihívások. A bemutatót alább visszanézhetitek, tekerjetek 29:49-hez a kezdésért, ha a Nintendo még nem vágta le az elején majdnem fél órán át látható statikus képernyőt.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)