Hirdetés

Ilyen lehet az egyik új The Witcher játék

|

A CD Projekt RED mellett a The Flame in the Flood készítői is dolgoznak egy The Witcher projekten, erről derült ki most néhány részlet.

Hirdetés

Tavaly kiteregette a lapjait a lengyel vállalat és bejelentette a Cyberpunk 2077 folytatását, egy új IP-t, valamint több új The Witcher játékot is. Egyrészt ott a Polaris kódnevű projekt, amely egy új saga első felvonása lesz, és hat éven belül további két rész követi majd. Másrészt készül a CDPR-veteránokból álló Fool's Theory jóvoltából az első The Witcher remake-je, harmadrészt pedig a cég által felvásárolt The Molasses Flood is egy vajákos mókán ügyködik, ami el fog térni a megszokott élménytől. 

Később aztán - nem zökkenőmentesen, de - megérkezett a next-gen The Witcher 3 patch, és kiderült az is, hogy a vállalat két játékát is kinyírja: a Gwentet és a mobilos The Witcher: Monster Slayert

Hirdetés

A CD Projekt RED tehát tisztázta a helyzetet, így már koncentrálhatunk a jövőre - például arra, amin a The Molasses Flood (The Flame in the Flood, Drake Hollow) dolgozik. Néhány új álláshirdetésnek köszönhetően megtudhattunk a Project Siriusról néhány részletet. Ezek alapján a játék akció-kaland lesz, tartalmazhat kasztokat, valamint többjátékos elemeket, például kooperatív módot és PvE-t, közösségi aktivitásokat is, szóval akár másokkal együtt is indulhatnánk szörnyvadászatra.

Más leírások alapján a Project Sirius a fejlesztőcsapat korábbi címeihez hasonlóan véletlenszerűen generált pályákat tartalmazhat majd, ugyanakkor "nem lineáris" és "filmszerű" történetmesélést, szinkronnal ellátott dialógusokat is említenek, szóval a narratív élményre is erősen építeni fog. Nem elhanyagolható az sem, hogy az egyik listázás "stilizált" játékként írja le a The Molasses Flood újdonságát, de egyelőre nem lehet megmondani, hogy ez mit takar pontosan.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Már csak azért sem, mivel a CD Projekt RED pár hónappal ezelőtti szavai alapján a Project Sirius még a fejlesztés korai szakaszában tart, így az is lehet, hogy a fent említett funkciók közül nem mindegyik kerül bele a végső változatba. A kérdés mindenesetre adott: ti milyen végeredménynek örülnétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)