Hirdetés

Ilyen lesz a Halo Infinite kooperatív módja, hamarosan ki is próbálhatjuk

|

A 343 Industries részletezte, hogy mire számíthatnak azok a játékosok, akik barátaikkal közösen fedeznék fel a Halo Infinite kampányát.

Hirdetés

Noha az eredeti tervek szerint online kooperatív móddal együtt jelent volna a 2020 végéről 2021 decemberére halasztott Halo Infinite, a 343 Industries ezt az opciót végül kihagyta a kezdőcsomagból, csupán arra tett ígéretet, hogy később pótolja. Erre várhatóan augusztusban kerül sor, a már több mint egy hónapja elkezdődött második szezon keretében.

A fejlesztők szeretnék elkerülni, hogy kellemetlen meglepetésekbe, váratlan hálózati- vagy  programhibákba fussanak a játékosok, ezért a Halo Insider program tagjainak bevonásával július 11-én útnak indítják a bétát, hogy az annak tíznapos időtartama alatt gyűjtött adatok és visszajelzések révén csiszolhassák az élményt.

Hirdetés

A résztvevők egy, az éles játéktól elkülönített buildben tesztelgethetik a dedikált szervereken futó kooperatív kampányt, például azzal, hogy zökkenőmentesen együtt tud-e működni egy négyfős (ez a létszámlimit) csapat úgy, hogy az egyikük Xbox Series X vagy Series S konzolon, a második játékos Xbox One-on, a harmadik PC-n, a negyedik pedig az Xbox Cloud Gamingen keresztül csatlakozik.

Ebből az alkalomból kiadott pár képet a fejlesztőcsapat, amelyeken láthatjuk, miként is fest, amikor egyszerre több Master Chief rohangál a képernyőn. Íme:

A Halo Waypointon megtalálható részletes blogbejegyzésben John Mulkey world designer fontosnak tartotta kiemelni, hogy a kooperatív módban elért eredményekből, megszerzett felszerelésekből, feloldott achievementekből minden játékos egyformán részesül majd. A játék azt is figyelembe veszi, amikor összeáll egy tűzcsoport (fireteam), a játékosok mely küldetésekkel végeztek már a kampányból, és melyekkel nem. Amit mindenki kipipált, az a négyes fogat egésze számára is teljesítettként jelenik meg, amit pedig akár csak egyvalaki kihagyott, azt befejezetlennek fog számítani.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Isaac Bender vezető szoftvermérnök szerint így tudják garantálni, hogy mindenki a megfelelő sorrendben végezhessen a küldetésekkel. A kooperatív módban elért haladást pedig visszük magunkkal a single-playerbe is, így társak segítségével begyűjthetjük azokat a koponyákat is, amelyekre egymagunkban nem vagyunk képesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)