Hirdetés

Ilyen lesz az első világháborús The Great War: Western Front játékmenete

|

A Command & Conquer fejlesztőinek RTS-e ismét megmutatta magát, a Petroglyph Games munkatársainak kommentárjával kaptunk ízelítőt a játékból.

Hirdetés

A Petroglyph Games olyan játékokkal jelentkezett korábban, mint a Star Wars: Empire at War és a Panzer General: Allied Assault, legutóbbi nagy dobásuk pedig a Command & Conquer Remastered Collection volt. Kíváncsian vártuk, hogy mi lesz a következő projektjük, a hónap elején pedig le is leplezték, hogy min dolgoznak a Frontier Foundry támogatásával. 

A The Great War: Western Front egy első világháborús RTS lesz, amely a körökre osztott grand strategy elemeket valós időben zajló ütközetekkel vegyíti. A stúdió a bejelentéskor egy másfél perces videóval adott ízelítőt ebből a mixből, most viszont több időt is szántak a játék bemutatására. 

Hirdetés

Az alábbi videó közel öt percen keresztül mesél a The Great War: Western Front játékmenetéről, pontosabban szólva maguk a fejlesztők beszélnek, ugyanis többek között a Petroglyph vezető producere, Ted Morris is megoszt velünk részleteket a játékról. Rajtunk áll majd az erőforrások felhasználása, a kutatás, a morál megőrzése, a védelmi vonalak kialakítása, a taktikázás és minden más is, ami egy tábornok feladatai közé tartozik. A készítők azt ígérik, hogy újraélhetjük vagy újradefiniálhatjuk a történelmet, és eldönthetjük azt is, hogy 1914-ben, a háború hajnalán vesszük át az irányítást, vagy 1916-ban, amikor a frontvonalak már kirajzolódtak. 

A The Great War: Western Front március 30-án fog megjelenni PC-re (Steamen és Epic Games Store-on), az előrendelők viszont már három nappal korábban belevethetik magukat a harcokba.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)