Hirdetés

Ilyen lett volna az Insomniac törölt Pókember-játéka - kiszivárgott a trailer

|

Nagyon közel lehetett a hivatalos leleplezéshez a Spider-Man: The Great Web, mielőtt a Sony lelőtte a projektet.

Hirdetés

Tavaly decemberben kiberbűnözők célkeresztjébe került az Insomniac Games, egy hackercsoport nemcsak az alkalmazottak személyes adataihoz fért hozzá, hanem megszerezte a stúdió következő tíz évre vonatkozó terveit, belső használatra készült videókat a Marvel's Wolverine-ből a félkész alkotás játszható buildjével egyetemben, és még egy sor olyan információt, amelyeket a Sony sosem szándékozott nyilvánosságra hozni.

Miután a zsarolási kísérlet eredménytelen maradt, ha a hackerek kiteregették a szennyest, így sok egyéb mellett megtudhattuk, hogy a PlayStation konzolok gyártója elkaszálta az Insomniac számos betervezett projektjének egyikét, amely lehetővé tette volna, hogy a játékosok Peter Parker és Miles Morales mellett akár Gwen Stacy, azaz Spider-Gwen jelmezét is magukra öltsék.

Hirdetés

Nem tudjuk, hogy pontosan milyen állapotban volt a kukázás pillanatában a Spider-Man: The Great Web, de az, hogy most kiszivárgott egy készre vágott, narrációval kísért, gameplay jeleneteket is tartalmazó előzetes (itt megnézheted), arról árulkodik, hogy karnyújtásnyira lehetett a formális leleplezéstől a multiverzum koncepcióját keblére ölelő alkotás.

Az eddig összegereblyézett információk alapján ötfős multiplayer élményt kínáló, szolgáltatásalapú játékként látta volna meg a napvilágot a Spider-Man: The Great Web, melyben a Baljós Hatos tagjait és más szupergonoszokat (Mysterio, Venom, Doktor Oktopusz, satöbbi) kellett volna móresre tanítanunk.

Kipróbáltátok volna?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)