Hirdetés

Ilyen vas kell hozzá, hogy a Horizon Forbidden West elfusson PC-n

|

A Burning Shores kiegészítőt is tartalmazó Complete Edition hamarosan megjelenik egy új platformra is, és aki 4K-ban szeretné játszani, annak fel kell készülnie.

Hirdetés

Tavaly szeptemberben jelentette be a Sony, hogy PlayStation 5 mellett PC-re is megjelenik a Horizon Forbidden West: Complete Edition (Steamen és Epic Game Stora-on egyaránt), amely ezzel a legújabb olyan PlayStation-címmé válik, amely levedli magáról a konzolexkluzivitást.

Azóta az is kiderült, hogy a Guerrilla Games játékának PC-s portja (amin a Nixxes Software dolgozik) mivel lesz jobb, mint a PS-változat, többek között új funkciókat, az Nvidia DLSS 3, AMD FSR és Intel XeSS technológiák támogatását, valamint a DirectStore-t tudó SSD-kkel villámgyors betöltést is kapunk. Emellett különböz képarányokra, többféle irányítási opcióra és hasonlókra is számíthatunk.

Hirdetés

Az év elejei CES 2024-en meg is mutatta magát az új verzió, az Nvidia bemutatta, hogy mit tudnak kihozni a játékból a saját technológiái, ezek kihasználásához azonban combosabb hardverre lesz szükség, a Deep Learning Super Sampling 3-nél például kizárólag RTX 40-es videokártyák jönnek szóba. A most kiadott, hivatalos gépigény esetében ezt a Very High beállításoknál fedezhetjük fel, aminél - ahogyan arra a PC Gamer elmésen rávilágított - egy olyan VGA-t ajánlanak a fejlesztők, ami még nem is létezett, amikor a Forbidden West először megjelent. 

Alább megnézhetitek azt is, hogy mi a helyzet akkor, ha beéritek 4K-nál és 60 FPS-nél kevesebbel is. Egy GTX 1650-nel/RX 5500XT-vel már vígan elfut a játék minimumon, de azért a komolyabb beállításokhoz már szükség lesz legalább egy RTX 3060-ra/RX 5700-ra, és 16 GB-nál kevesebb memóriával szóba se áll senkivel a játék. Mutatjuk a részleteket (kattintásra megnő a kép): 

A Horizon Forbidden West: Complete Edition március 21-én fog megjelenni PC-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)