Hirdetés

Ingyen is egész sokat lehet majd játszani a The Crew Motorfesttel

|

Persze nem a végtelenségig, de aki anélkül autózgatna a The Crew Motorfest világában, hogy bármit is fizetne, örülni fog.

Hirdetés

Szeptember 14-én érkezik a Ubisoft versenyjáték-sorozatának következő része, amiben ezúttal az autóké lesz a főszerep, de quadokat, motorokat, repülőket és hajókat is vezethetünk - fura, hogy ez utóbbiakat a trailerekben nem mutogatják, pedig az augusztus elején kiadott járműlistán szerepelnek.

A gamescom Opening Night Live előadása során sem kerültek szóba, de legalább megejtettek egy olyan bejelentést, aminek sokan fognak majd örülni.

Hirdetés

A játék a megjelenését követő hétvégén, szeptember 14-17. között ingyenesen játszható lesz, annyi megkötéssel, hogy legfeljebb 5 órát lehet beleölni - bár az EA 10 órás trailokat szokott kínálni, ez még így is bőven elég arra, hogy kiderítsük, nekünk való-e a Motorfest. Az ajánlat minden platformon él majd, PC-n, Xbox konzolokon, PlayStation konzolokon egyaránt.

Egy kedvcsináló előzetes is érkezett, reméljük, sikerül felülmúlnia elődjét, és ha a Forza Horizont nem is nyomja le, az általa kínált élmény közelíteni fog hozzá.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)