Hirdetés

Ingyenes demóval kísérletezgethetsz az Unreal Engine fizikájával

|

Az Unreal Physicset játéknak nevezni egy kicsit erős lenne, de így is egy mókás kis homokozó az UE képességeinek teszteléséhez.

Hirdetés

A Jilted Generation Productions közzétett a Steamen egy ingyenes szoftvert, amivel egész jól elszórakozhatsz, ha eleged van a modern AAA játékok statikus pályáiból. Az Unreal Physics lényege, hogy beenged különböző 3D-s környezetekbe, ahol aztán maximumra járathatod az Unreal Engine 5 lehetőségeit.

A program ötvözi a FluidNinja és Chaos rendszereit: előbbi a folyadékok élethű viselkedését garantálja, míg utóbbi a dolgok törését és mozgatását teszi látványossá.

Hirdetés

A lenti trailer magáért beszél: helikopterrel és rakétavetővel lőhetsz szét dolgokat, táncolhatsz lávában, kísérletezhetsz porfelhőkkel, és lerombolhatsz épületeket. Alapvetően a program csak egy tech demó, így nincsenek célok vagy történet, de a stresszlevezetőnek nem utolsó.

A demó Steam aloldala egyébként meglepően szerény hardverkövetelményeket sorolt fel, így szinte biztosan el tudjátok majd futtatni.

Az Unreal Physics minimum gépigénye:

  • Op. rendszer: Windows 10
  • Processzor: Intel Core 2 Duo E8400 | AMD Phenom II X4 965
  • GPU: NVIDIA GeForce GTS 250 | AMD Radeon HD 6670
  • DirectX: 12
  • Tárhely: 9 GB szabad hely

A programot itt tölthetitek le, amit aztán pörgethettek a végtelenségig.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)