Hirdetés

Ingyenes víruskereső otthonra

|

Az AVG Technologies bemutatta az AVG Anti-Virus 8.0 ingyenesen használható, sokak által várt verzióját.

Hirdetés

Ez a verzió az eddigiekhez képest több szolgáltatást és újdonságot tartalmaz, magába foglalja a kémprogramok elleni megelőző védelmet, egy új és kombinált anti-virus és anti-spyware motor segítségével. Az AVG ingyenes változata tartalmazza az AVG Techonlogies új, szabadalmaztatott megoldását, a Biztonságos Keresés összetevőt valamint az AVG Biztonsági eszköztárat is. A szabadon letölthető termékben azonban nem található meg a LinkScanner modul proaktív safe-surf technológiája (vezérelt letöltések elleni védelem), amely csak az AVG kereskedelmi termékeiben használható. Továbbá nem tartalmazza a számítógépes kalózok, a billentyűnaplózók és a levélszemét elleni védelmet, valamint az adathalászok és a veszélyes fájlletöltések elleni védelmet sem. Azonban e modulok nélkül is az AVG 8.0 ingyenes kiadása felveszi a versenyt a rivális kereskedelmi megoldások szolgáltatásainak jelentős részével.

 

További információk, letöltés >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)