Hirdetés

Ingyenesen játszhatóvá válik a Battalion 1944

|

A Bulkhead és a Square Enix szakítottak, a vásárlók visszatérítést kapnak.

Hirdetés

A Battalion 1944 egy olyan második világháborús kompetitív lövölde, amely kifejezetten a kihívásokat kereső játékosokat szerette volna megcélozni, így nem meglepő, hogy ennek ígérete hatalmas Kickstarter-sikert eredményezett 2016-ban. 2018-ban már elrajtolt az Early Access-változat, 2019-ben pedig megjelent a teljes játék is, amelyet eredetileg PlayStation 4-re és Xbox One-ra is szerettek volna leszállítani, de ezeket a változatokat a mai napig nem sikerült kiadniuk. 

Hirdetés

A Battalion 1944 következő fordulópontját a Bulkhead Steamen közzétett bejegyzése jelenti, amelyben a csapat leírja, hogy befejezték az együttműködést a Square Enix-szel, és szeretnének visszatérni a kezdetekhez, előtérbe helyezve a játékosokat.

A játék free-to-play modellre vált és felveszi a Battalion: Legacy nevet, amelyre úgy hivatkoznak, mint a Battalion 1944 újragondolt és végleges változatára. Augusztus 16-tól lesz elérhető mindenki számára.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Fogták az alapjáték legjobb aspektusait és csiszoltak rajtuk, hogy egy gördülékeny, hibamentes élményt nyújthassanak, így működő szerverböngészőre, egy plusz frakcióra (britek), új fegyverekre, a klasszikus Search & Destroy játékmódra, valamint a felhasználói felület és a játék vizuális átdolgozására számíthatnak az új és visszatérő játékosok. 

A Bulkhead egyúttal elmondta, hogy mélységesen sajnálja, amiért nem tudta elhozni a Battalion 1944-et konzolokra és a legnagyobb bocsánatkérések közepette minden olyan Kickstarter-támogatónak visszatérítik a pénzt, akik ezen változatok miatt fizettek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)