Hirdetés

Az Intel irodájában van a világ egyik legmenőbb automatája

|

Nem csokit vagy üdítőt, hanem pendrive-ot, egeret és billentyűzetet vásárolhatnak az arra sétáló dolgozók.

Hirdetés

Láttunk már néhány furcsa automatát, amelyek jóval többre is képesek annál, mint hogy az utolsó forintjainkból vásárolt chipset beszorítsák az üveg mögé. De talán egyiket sem szeretnénk annyira az irodánkba, mint az Intel IT on the GO gépét.

Az Intel kaliforniai R&D központjában található automata elején egy hatalmas érintőkijelző van, ezen választhatják ki az ott dolgozók, hogy mit is szeretnének. A szokásos dolgok helyett azonban ebben a gépben egerek, akkumulátorok, billentyűzetek, töltők, kábelek és egyéb IT cuccok vannak. Az ott dolgozó mérnököknek elég csak lehúzni a belépőkártyájukat, és már ki is pottyan alul a cucc.

Aki hasonló területen dolgozik, az tudja, hogy sokszor a legegyszerűbb dolgok beszerzése is végtelenül körülményes, általában legalább 19 emberen kell átmennie a kérésnek, mire kapunk egy új egeret. Ez a módszer jelentősen fel tudja gyorsítani a munkafolyamatot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)