Hirdetés

Ismét megmutatta magát a Suicide Squad: Kill the Justice League, gépigényt is villantott a Rocksteady

|

Ez lesz a Rocksteady első DC-játéka, amelyiknek nem Batman a főszereplője, ráadásul live service alapokra épül.

Hirdetés

Iszonyú rég volt már, hogy a Roksteady Studios utoljára teljes értékű játékkal jelentkezett, de ha minden terv szerint alakul, az érdeklődők rövidesen fejest ugorhatnak a brit csapat következő alkotásába, a Suicide Squad: Kill the Justice League-be. Az egyedül is nyúzható, de alapvetően kooperatív élménynek szánt TPS-ben Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang és King Shark négyesének Amanda Waller utasítására le kell vadászniuk az Igazság Ligája tagjait, mivel a hősök Wonder Woman kivételével mindannyian Brainiac bábjaivá váltak.

Bár formálisan már 2020 nyarán lerántották a leplet a Suicide Squad: Kill the Justice League-ről, csak idén februárban, a Sony PlayStation State of Play műsorában kapott először a közönség ízelítőt a játékmenetből. Sokak csalódására a bemutató igazolta a korábbi pletykákat, tényleg szolgáltatásalapú lesz a Rocksteady újdonsága. A nem túl kedvező fogadtatás hatására kevéssel a tervezett megjelenés előtt elhalasztották a premiert 2024-re, mondván, hogy több időre van szükségük a fejlesztőknek. Ugyanakkor az egy pillanatig sem merült fel, hogy a live service-es modellt kukázva radikálisan átalakítsák a játékot.

Hirdetés

Hét hónap után megtört a Suicide Squad: Kill the Justice League-et övező csend, és egy, a részletekben jobban elmélyülő videóval jelentkezett a Rocksteady. Ebből kiderült, hogy az Öngyilkos osztag a szuperhősök főhadiszállását kifosztva tesz szert azokra a kütyükre, amelyekkel szabadon tudnak mozogni a városban, és a nulláról minimálisra nő az esélyük arra, hogy képesek legyenek véghez vinni ezt a lehetetlen küldetést. A metahumánok megsebzésére alkalmas fegyvereket pedig ki mástól is szerezhetnék be, mint a működését Gothamnél kétszer nagyobb Metropolisba áthelyező Pingvintől?

A február 2-án esedékes megjelenésig további videókban fog mesélni a csapat a harcrendszerről, az RPG-mechanikákról és minden egyébről, amiről tudnunk kell, mielőtt úgy döntünk, hogy esetleg előrendeljük a játékot. Az utóbbi lehetőség már él is, aki beéri a standard kiadással, az csak klasszikus (és PS5 esetén bónuszként exkluzív) szereléseket kap, aki viszont a drágábbik deluxe verzióra szavaz, az további kozmetikai cuccokkal gazdagodik, egy battle pass tokennel és 72 órányi korai hozzáféréssel egyetemben. Magyarán már január 30-án elkezdheti a játékot.

Egyúttal azt is felfedte a Rocksteady, hogy milyen konfigurációra lesz szükségük a PC-seknek, amennyiben fel akarják szabadítani Metropolist Brainiac uralma alól. Meglepően kicsi a játék étvágya:

Suicide Squad: Kill the Justice League gépigény

Suicide Squad: Kill the Justice League minimum gépigény

Op. rendszer: Win 10 (64 bit)

Processzor: Intel i5-8400 vagy AMD Ryzen 5 1600 3.20 GHz

Grafika: NVIDIA GTX 1070 vagy AMD Radeon RX Vega 56

Memória: 16 GB (2x8) RAM

DirectX: Verzió: 12

Tárhely: 65 GB szabad hely

Suicide Squad: Kill the Justice League ajánlott gépigény

  • Op. rendszer: Win 10 (64 bit)
  • Processzor: Intel i7-10700K vagy AMD Ryzen 7 5800 X3D
  • Grafika: NVIDIA RTX 2080 vagy AMD RX 6800-XT (16GiB)
  • Memória: 16 GB (2x8) RAM
  • DirectX: Verzió: 12
  • Tárhely: 65 GB szabad hely
A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)