Hirdetés

Itt a Dead Island 2 első DLC-je, a Haus, nézd meg a launch trailert és az első 15 perc játékmenetet!

|

Erősen ajánlott a Dead Island 2 rajongóknak, ha új helyszínen, új fegyverekkel csonkítanák a holtakat.

Hirdetés

Bár sokan már rég elengedték, de megannyi halasztás után idén áprilisban végre tényleg megjelent az eredetileg még 2014-ben bejelentett, igen hányatott sorsú Dead Island 2, ami mindezek ellenére mégis sikersztori lett. Hamar jött tehát a bejelentés, miszerint több sztori DLC-vel bővül majd a játék, melyekből az első időközben már meg is jelent csendben.

A Haus névre keresztelt etap egy "szürreális horrorvilágba" kalauzol minket, ahol hamar a Kult névre keresztelt szekta őrültjeivel találjuk szembe magunkat, akiket a rejtélyes prófétájuk, Konstantin vezet, és persze nem csak mi, de ők is a túlélésért küzdenek.

Hirdetés

A kiegészítőben az új helyszín és történet mellett számos új karakter és nyolc darab képességkártya is helyet kapott, de persze több, korábban még nem látott purgálót is kapunk, melyek a segítségünkre lesznek az élőholtak irtása során. Ezek között találunk egy számszeríjat, egy izzó pengét, de a nehézfegyverek kedvelőinek még egy hatalmas buzogányt is bedobtak a kínálatba a fejlesztők.

A Dead Island 2 Haus DLC-je tehát már a nagypublikum számára is elérhető, mind PC-n, mind konzolokon, 12,99 dollár ellenében, ami egy teljesen korrekt ajánlat lehet azoknak, akik még kaszabolnának egy kicsit HELL-A világában. A második, SOLA Festival névre keresztelt DLC megjelenése pedig valamikor 2024 első felében várható majd.

Nézd meg a launch trailert itt:

Ha pedig addig is kíváncsi vagy a totálisan elborult Haus első 15 percére, akkor erre tessék:

Ezek alapján teszel vele egy próbát? Neked hogy tetszik a hangulata?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)