Hirdetés

Itt vannak az első mozzanatok a The Walking Dead legújabb spin-offjából, ami Darylt állítja a középpontba

|

A Norman Reedus által megformált karaktert kalandjait most Franciaországban követhetjük majd végig.

Hirdetés

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy hatalmas sikert aratott a The Walking Dead legutóbbi spin-offja, a Dead City, amely több nézőt vonzott a képernyők elé, mint eddig bármelyik másik tévés debütálást élvező sorozat az AMC+ indulása óta.

Annak ellenére, hogy sokan szkeptikusok voltak a szériát kibővítő történetekkel, nagyon úgy néz ki, hogy bejött a készítők számítása, ugyanis Maggie és Negan kalandjai után hamarosan Daryl is visszatér a képernyőkre, amit szintén hatalmas figyelem és várakozás övez, ráadásul a minap kikerült két perces betekintő videó most még tovább fokozta az izgalmakat.

Hirdetés

Norman Reedus 11 éven keresztül játszotta Darylt az eredetileg AMC-n futó, tavaly véget ért The Walking Dead sorozatban, ahol a rajongók egyik legkedveltebb karakterévé vált. Daryl már a sorozat első évadában is feltűnt, ekkor még csak visszatérő szereplő volt, ami azt jelentette, hogy nem sokszor volt a figyelem középpontjában, így nem is igazán tudott kibontakozni. Ahogy a sorozat története előrehaladt, úgy vált egyértelművé, hogy Daryl az egyik legérdekesebb és legtitokzatosabb tag a csapatból, aminek köszönhetően hamar a nézők egyik legkedveltebb karakterévé vált.

Saját spin-offjában azonban Daryl most egyedül van, ugyanis Rick és Michonne felkutatására tett kísérlete valahogy egészen Franciaországig sodorta őt, ahol rengeteg kihívással kell szembenéznie. Az eredeti tervek szerint egyébként úgy volt, hogy Melissa McBride alakítja majd a sorozatban szereplő másik fontos karaktert, Carolt, viszont nem sokkal ezután a színésznő bejelentette hogy kiszáll a sorozatból, viszont ennek ellenére egy nemrégiben kiszivárgott képen a The Walking Dead: Daryl Dixon forgatásán kapták lencsevégre, ami több kérdést is felvet a szériával kapcsolatban.

A The Walking Dead: Daryl Dixon című új spin-off sorozat pontos megjelenési dátumát egyelőre még nem ismerjük, mint azonban az a videóból is kiderült, valamikor ősszel várhatjuk a premiert. Ettől függetlenül azt már tudjuk, hogy a sorozat hat epizódból áll majd és biztosak vagyunk abban, hogy a megjelenéshez közeledve az AMC majd újból felpörgeti a marketing gépezetet és további érdekes részleteket oszt meg a motoros kalandjaival kapcsolatban.

Ti várjátok a daryles spin-offot?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)