Hirdetés

Játssz a Laptophardware játékában és nyerj egy SSD-t!

|

Hatodik születésnapját ünnepli a Laptophardware, ezt ünnepelve most 6 szerencsés játékos egy-egy 120 GB-os SSD-vel lehet gazdagabb!

Hirdetés

Január 18-án ünnepelte hatodik születésnapját a Laptophardware, és az azóta is töretlen bizalmat most egy nyereményjátékkal szeretnék megköszönni.

A Laptophardware az ország egyik legmegbízhatóbb, leggyorsabb laptopszervíze és alkatrészáruháza, ahol szakértők segítenek minden, laptopokkal kapcsolatos probléma elhárításában. Bármilyen kérdéssel, kéréssel, gonddal bátran lehet hozzájuk fordulni, akár akkor is, ha esetleg egy házi javítás során félrecsúszott valami. A laptopokat ingyenesen és gyorsan bevizsgálják, a náluk vásárolt alkatrészeket pedig díjmentesen beszerelik, sőt, egyes esetekben a munka helyben megvárható. Minden új termékre 1 év garanciát vállalnak, meghibásodott laptoptöltőt pedig bármikor ki lehet cserélni, míg a gyártótól az rendelhető! A cég két helyszínen, Budán a Fehérvári út 55. szám alatt, Pesten pedig a Béke utca 9-ben található meg.

Nyereményjáték

A feladat nagyon egyszerű: ezen az oldalon három egyszerű kérdést találtok, amiket megválaszolva máris esélyesek vagytok arra, hogy tiétek legyen a 6 db Kingston V300 120 GB SSD meghajtó egyike. A sorsolás január 25-én lesz majd, a nyertesek pedig másnap szereznek tudomást az örömhírről. Ne felejtsétek el e-mail címeteket pontosan megadni, hiszen a nyerteseket ezen keresztül fogják értesíteni. Hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)