Hirdetés

Meghalt John Cygan, Solidus Snake szinkronhangja

|

Elhunyt John Cygan, aki pályafutása során közel 100 projekthez adta a hangját, többek között a Metal Gear Solid 2-ben, a Medal of Honorban és a Mafia II-ben is hallhattuk.

Hirdetés

A szinkronizáló színészek orgánuma akár már egy szerep miatt is a fülünkben ragadhat, a szakma egyik tehetségére, John Cyganra azonban számos videojáték miatt emlékezhetünk. 

Az 1954-ben született színészről most kénytelenek vagyunk egy szomorú apropóból írni: a The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy Cygant 63 éves korában érte a halál a Los Angeles-i házában, Woodland Hillsen, miután évekig küzdött a rákkal. 

Pályafutása során számos filmen és sorozaton dolgozott (például a Mókás hekuson, a Parkműsoron és a Pixar szinte összes meséjén), de munkássága igazán nekünk, játékosoknak jelent sokat, hiszen az évek során volt ő már többek között Dash Rendar (Star Wars: Shadows of the Empire), Solidus Snake (Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty), Canderous Ordo (Star Wars: Knights of the Old Republic), Sammael (Painkiller), Vasember (Marvel: Ultimate Alliance), Tariq (Medal of Honor), Farin (The Lord of the Rings: War in the North), Pepé (Mafia II) és Silas Greaves (Call of Juarez: Gunslinger) is.

Nyugodjék békében, köszönünk mindent!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)