Hirdetés

Jön az F1 24, már az első trailert is megnézhetjük

|

Hónapokon belül megérkezik a Codemasters legújabb Forma-1 játéka.

Hirdetés

Az F1-es videojátékok alapvetően ugyanolyan élvezetesek az Electronic Arts felügyelete alatt, mint amikor még a Codemasters független kiadóként készítette őket, az F1 23 pedig a tesztünk alapján talán minden idők legjobb Forma 1-es játéka lett. A készítőknek természetesen eszük ágában sincs nyugdíjazni a szériát, sőt hónapokon belül meg is kapjuk a következő felvonást. 

Az F1 24 teljes körű bemutatására csak áprilisban számíthatunk, de az első részleteket és a legelső kedvcsinálót már most megkaptuk.

Hirdetés

Az F1 24-ben az ígéretek szerint az autentikusabb kezelhetőségnek és fejlettebb fizikának köszönhetően a vezetési stílusunk még jobban befolyásolja majd az autónk teljesítményét és versenystratégiáját, továbbá lesz egy új pilóta-karriermód is "új, a sportban gyökeredző játékmenettel". Természetesen a bajnokság meg fog kapni minden változtatást, sőt: az F1 23-as játékosok már most belekóstolhatnak a az újdonságokba, ugyanis aki április 24-ig előrendeli a Champions Editiont, az Alpine, a Haas, a McLaren és a Williams csapatok új autóival vághat bele a Time Trial kihívásokba. 

Az F1 24 május 31-én jelenik meg PC-re (Steam, Epic Games Store), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, és természetesen már előrendelhető a standard kiadás, valamint az említett Champions Edition is. Utóbbival többek között három nappal korábban lehet játszani vele és tartalmaz VIP Podium Passt, korai hozzáférést az F1 World eseményekhez és egyebeket is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)