Hirdetés

Just Cause 3 - gyalog galopp másként (videó)

|

Tudjátok, hogy mennyi időbe kerül végigsétálni a Just Cause 3 térképén? Egy felgyorsított videó erre is fényt derít.

Hirdetés

A Just Cause 3 esetében az lenne a megszokott, ha azt mutatnák be a játékosok, ahogy a térkép minden szegletében felrobbantanának valamit. Esetleg azt, ha magát a térképet is megsemmisítenék. De ami most következik, annak a visszafogottságára senki sem készült fel. 

Az egyik YouTube felhasználó, egy bizonyos 8-Bit Bastard nem kisebb aljasságra vállalkozott, minthogy leméri, hogy milyen hosszú ideig tart átszelni a Just Cause 3 térképét. Ez még nem is lenne túlzottan különös, hiszen rengeteg járművel megtehetné ezt viszonylag gyorsan, azonban emberünk úgy döntött, hogy sétálva (na jó, néha úszva is) teljesíti a távot léleksimogató dallamok társaságában, amely közel kilenc órányi játékidőbe fájt. Természetesen őrült teljesítményét videón is rögzítette, amelyet felgyorsítva, négy percben ti is megtekinthettek: 

Ezzel a játék felülmúlt minden mást, amit a srác korábban lemért. Nem rossz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)