Hirdetés

Kapaszkodjatok meg: a Mortal Kombat 1 is Denuvót fog használni

|

A Warner Bros. ezt az apróságot nem tüntette fel a játék Steam-aloldalán, amikor elindították az előrendelési lehetőségeket.

Hirdetés

A Denuvo másolásvédelme talán az egyetlen dolog, amit a gaming közösség egésze teljes szívből tud gyűlölni. Ez persze nem akadályozza meg a kiadókat, hogy beépítsék azt minden új címbe, és ezt a Mortal Kombat 1 sem tudta elkerülni.

A verekedős címek esetében egy fura lépés ez. A műfaj nagyrészt az online játékosokból él, így ezeknek a eleve van egy természetes védelmük. A Denuvo ráadásul optimalizációs nehézségeket okozhat, és minden verekedős játék rettentően kényes a framerate stabilitása szempontjából.

Hirdetés

A Warner mégis beletömi a játékba a védelmet, ráadásul úgy, hogy ennek nem adta jelét az előrendelők felé, egészen mostanáig. Akárhogy is, apró öröm az ürömben, hogy a Mortal Kombat 11-ből is kikerült a Denuvo idővel, így előbb-utóbb az 1-ből is ki fogják műteni azt.

A másolásvédelem jelenléte egyébként a Mortal Kombat 1 Steam-aloldalának frissítéséből derült ki, ahol a "cross-play funkció" létezését is megerősítették. Eddig is sejteni lehetett, hogy játszhatunk majd a többi  platform harcosaival is, de a megerősítésért mindig hálásak vagyunk.

A Mortal Kombat 1 megjelenése szeptember 19-én lesz esedékes.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)