Hirdetés

PC World előfizetés - és még hány ajándékot szeretnél?

|

Kellene 12 PC World magazin, több mint 80 ezer forint értékű szoftvercsomaggal megfejelve? Vagy inkább még több ajándékra vágysz? Most érdemes szakértő kollégáink magazinját megrendelni, az egész családi Karácsony meg van oldva.

Hirdetés

Bizonyára tudjátok, hogy a PC World magazin a GameStar legjobb barátja. Egyrészt ők segítenek nekünk minden hardveres/szoftveres kérdésben, jó fejek, türelmesek (pedig látszik rajtuk, hogy mennyire hülyének néznek minket, amikor szerencsétlenkedünk gépszerelésnél például), mint amolyan jó fej bátyók. Mégis csak egy család vagyunk, ezért most meg is mutatjuk nektek, mifelénk hogyan érdemes az ünnepekre tervezni.

Hamarosan a GameStar előfizetői akcióról is beszámolunk majd nektek (amihez foghatót még nem láttatok soha), de addig is meg kell néznetek a PC World előfizető akciót is, mert nagyon komolyan vették a srácok a dolgot.

Az egész éves fejtágító tartalom mellé brutális (kb. 80 ezer forint értékű) szoftvercsomag érkezik ajándékba, amely biztosítja a számítógép vagy telefon teljeskörű védelmét (vírusirtó, tűzfal, rendszerkezelő, partíció kezelő), és megfejeli a felhasználói élményt egy fotós munkafolyamat kezelő szoftverrel, valamint egy speciális OpenOffice csomaggal, amivel kényelmesen elketyeg az egész család vagy egy kisebb iroda. Ha csak azt nézed, hogy a PC World előfizetéssel kb. 65 ezer forintot takarítasz meg, és akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes lehet, máris adott minden a boldogsághoz, de ha ez még nem elég, akkor a srácok megfejelik az ünnepi élményt.

A Prémium előfizetés nem éri el a 20 ezer forintot, de ehhez még olyan ajándékot kapsz, amivel már tényleg mindenkinek jut a családban valami különlegesség. lyenkor a fent említett alapcsomag nem csekély tartalmán felül még az alábbi termékekből is választhatsz egyet: SLO állítható fényerejű, energiatakarékos izzócsomag rádiós távirányítóval, AEG MRC 4117 órás rádió, Pleomax PSP 5600 iPod-dokkoló, Clatronic DM 3127 fánksütő. Ehhez még társul egy egyedi PC World póló is ajándékba, amely sehol máshol nem kapható (még nekünk sem adtak belőle a srácok, pedig elég állatul néz ki).

Szintén zseniális újítás, hogy ha karácsonyi ajándék lenne az előfizetés, akkor ide kattintva az oldal alján saját kinyomtatható ajándékkártyát készíthetsz (névre szólóan), ami a fa alatt is jól fest, elegáns megoldás. Szóval hajrá, tessék tudatos előfizetőnek lenni, ha pedig arra vagytok kíváncsiak, hogy milyen is az újság, akkor a legutóbbi szám részletes bemutatója itt található.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)