Hirdetés

Késik a Sims nagy riválisa, méghozzá elég sokat

|

Megcsúsztak a Paradox Interactive tervei, ezért a korai hozzáférést hosszú hónapokkal kellett eltolni. Sajnos 2023-ba ez már nem fog beleférni.

Hirdetés

A Life by You azon kevés játékok egyike lesz, melyek párbajra hívták a The Sims szériát. Az életszimulátorok viadalából korábban minden alkalommal a Maxis szériája került ki győztesen, akármilyen extra dolgokra is húzták fel ellenfeleit.

A Life by You azonban egy minden eddiginél ambiciózusabb projektnek ígérkezik: nyílt világot kapunk, példátlanul testreszabható karaktereket, közvetlen irányítási opciót, mély történetmesélési lehetőségeket és még egy rakat apróságot.

Hirdetés

Minden tekintetben hatalmas játékról van szó, de a csapat a bejelentéskor még bízott abban, hogy idén szeptemberben már kipróbálhatjuk majd. Sajnos azóta változott a helyzet, és a Paradox kénytelen volt eltolni az Early Access periódust 2024. március 5-ére.

Az extra idő alatt a fejlesztők átdolgozzák a kezelőfelületet, még több modolási eszközt építenek be, és tovább csiszolgatják a korai változatot. Mindettől függetlenül nagyot csúsznak a tervek, emiatt az Epic Games Store el is kezdte visszautalni az Early Accessre számító vásárlók pénzét.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)