Hirdetés

Készül a Guild Wars 3?

|

Az ArenaNet nagy erőkkel készül egy új MMO fejlesztésére, amihez ráadásul az Unreal Engine 5-t akarják használni. Csak nem a Guild Wars 3-ra melegítenek?

Hirdetés

A Guild Wars rajongók kezdhetik dörzsölgetni a tenyereiket, és mint a Guild Wars játékok dobozos verzióinak gyűjtője, én is veletek tartok. Az ujjbegyeim vörösek, a szívem kalapál, a hírek pedig pörögnek, mert folytatás lehet a láthatáron.

Az ArenaNetnél annyi biztos, hogy egy "még be nem jelentett projekt" már az előkészületi fázisában van. A játékról annyit tudni, hogy egy már létező online fantasy játékon alapul. Gyakorlatilag csak le nem betűzték a címét.

Hirdetés

A hírek egyébként egy új álláshirdetésen alapulnak. Egy új, tartalomért felelős dizájnert keresnek, akinek munkaköri leírásából az is kiderült, hogy az Unreal Engine 5-tel kellene dolgoznia. Ez pedig teljesen ki is zárta, hogy egy Guild Wars 2 kiegészítőről lenne szó. 

A többjátékos történetmesélés, a párbeszédek kidolgozása, és az emberi interakciók elősegítése még kiemelt helyet kapott a projekt leírásában, a fentiek pedig mind belepasszolnak a Guild Wars profiljába. Az ArenaNet sorozata mindig is egy narratív orientált MMO élmény volt.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Annyi biztos, hogy a Guild Wars 2 még kapni fog egy kiegészítőt, ami valószínűleg csak évek múlva fog befutni. Utána jó eséllyel találkozhatunk majd Tyria egy új arcával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)