Hirdetés

Két Far Cry játék jöhet egyszerre, megvan az egyik új helyszín is

|

Állítólag egy időben adja majd ki a Ubisoft a Far Cry sorozat két új részét, és egyik sem számozott folytatás lesz.

Hirdetés

Nem aratott osztatlan sikert a Far Cry 6, sokan gondolták úgy, hogy a formula, amire építették, elfáradt már, és mindegy, hogy az Egyesült Államokban vagy egy távoli, fiktív szigeten autózunk és robbantgatunk, az élményből hiányzik a frissesség.

Az eladások ugyanakkor remekül alakultak a legutóbbi rész esetében is, és a Ubisoft érthető módon nem akarja szünetre küldeni a szériát - olyannyira, hogy állítólag két új rész is jön majd egyszerre, és mindkettő merőben más lesz.

Hirdetés

Egy rejtélyes, név nélküli forrás tette közzé a következő játékok leírását, amiből megtudhatjuk, nagyjából mik a kiadó elképzelései.

Az egyik, a Far Cry 7-nek megfelelő, ám a Far Cry: Rise címet viselő játékban egy Korea-közeli szigetre, Kimsanra utazunk, amit Észak-Korea hajt uralma alá, és Choi Sang-Pil vezetésével (akit Lee Jung-jae alakít majd) valami "különlegeset" tervez a szigetlakókkal. A játékosok eldönthetik, hogy Andrew vagy Mina Parkot akarják-e alakítani, két koreai idolt, akiknek a túlélésért való küzdelem közben testvérüket is meg kell menteniük (feltehetően ők ketten testvérek, és amelyiket nem választjuk, az szorul majd megmentésre). A kampányt persze kooperatívan is lehet majd játszani, elvileg már akár négy fővel is.

A másik játék a Far Cry: Conquest, egy nyílt világú, multis, történetközpontú kimenekítős shooter, amiben háromfős csapatok teljesítenek küldetéseket és próbálnak életben maradni, miközben 90 másik játékos és gép által irányított ellenfél akadályozná őket ebben. Fontos szerephez jut a felfedezés, a lootolás - ebben a műfajban is egyre többen alkotnak, az Escape from Tarkovtól a The Division 2-n át a Call of Duty Warzone 2.0-ig sok mindenben láttunk már ilyet.

Érdemes ezeket az infókat fenntartásokkal kezelni, de azt addig is elmondhatjátok, hogy tetszene, ha ilyen lenne a Far Cry sorozat jövője.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)