Hirdetés

Kiderülhetett, hány város és milyen helyszínek várnak majd minket a Grand Theft Auto VI-ban

|

Ha minden igaz, még gyorsulási versenyeken is indulhatunk majd.

Hirdetés

A Rockstar Games még két évvel a megjelenés előtt,  2011 őszén adta ki a Grand Theft Auto V akkoriban lenyűgözően ható első trailerét, a régóta várt folytatást illetően viszont nem ők hozták el nekünk a nagy találkozást, hanem egy hacker, aki tavaly ősszel kiszivárogtatta a játék egy kezdetleges verzióját.

A gameplay videókat és számos fájlt tartalmazó állomány megerősítette, hogy a GTA VI a Miami-ihlette Vice Cityben és környékén játszódik majd, akik pedig letöltötték, még mindig tudnak benne új infókat találni.

Hirdetés

Legalábbis ezt állítja egy redditező, aki szerint a szivárgás alapján a következő Grand Theft Auto világában összesen 11 kisebb várost járhatunk majd be, amelyeknek még a neve is kiderült: Ambrosia, Cooperhead, Domed Hills, Ekanfinika, Hamlet, Lake Leonida, LO, Port Gellhorn, Redhill, Sundown és Yorktown.

A települések mellett olyan különleges helyszínekkel is készül a Rockstar, mint például szabadtéri bevásárlóközpontok, egy erdő, egy tengerparti komplexum és gyorsulási futamoknak otthont adó versenypályák, ahol mi is megmérethetjük majd magunkat és az aktuálisan elcsaklizott járgányunkat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Az időközben (a moderátorok által) törölt bejegyzés kapcsán persze érdemes megjegyezni, hogy nem ellenőrizhetők a fenti állítások, és ha még hiteles is a szivárgás, a nyilvánosságra került anyagok a GTA VI fejlesztésének korábbi szakaszából származtak, így könnyen lehet, hogy már nem is aktuálisak az információk.

Mindezek fényében szigorúan pletykaként érdemes kezelni a fentieket. De ha már a helyszíneknél tartunk, a szivárgás a játék lehetséges térképéről is elárult egyet s mást, amiről videós formában is beszámoltunk nektek:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)