Hirdetés

Killzone 2 - szeptemberben

|

A 2005-ben leleplezett Killzone 2 az SCEE jelentése szerint szinte biztosan szeptemberben debütál. Tessék izzítani a malacperselyeket!

Hirdetés

A 2005-ben egy CGI videóval bemutatkozó PS3 exkluzív Killzone 2-ről gyakorlatilag a debütálása óta nem tudni semmit. A tavalyi E3-on ugyan a Guerilla és a Sony már bemutatott in-game jeleneteket is, de azóta megint síri csend övezi a játékot, így aztán mint derült égből villámcsapás hatott a tegnapi SCEE kijelentés.

killzone25.jpg

A mostani hivatalos álláspont szerint a Sony az őszi szezont három olyan ütős névvel szeretné elkezdeni, mint a Killzone 2, a Resistance 2 és a Little Big Planet. Céljuk, hogy az X360 szintén brutális felhozatalának - Gears of War 2, Fable 2, Banjo - az orra alá borsot törjenek. Ezek szerint a Killzone 2 és a LBP szeptemberben kerül a boltok polcaira, míg a Resistance folytatása novembertől lesz kipróbálható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)