Hirdetés

Kínos magyarázkodással védekezik a Ubisoft a Star Wars Outlaws vásárlóktól elzárt küldetése miatt

|

Befutott a stúdió hivatalos reakciója a Season Passt érintő kritikákra, és az pont annyira kellemetlen, mint gondoljátok.

Hirdetés

A Ubisoft az amerikai IGN-nek eljuttatott hivatalos közleményén keresztül próbálja oldani azt a feszültséget, ami a Star Wars Outlaws miatt alakult ki. A történet onnan indul, hogy a kiadó nemrég leleplezte a megjelenési dátumot, és azzal párhuzamosan ismertette az egyes kiadások árát és azok tartalmait.

A rajongók gyógyszere akkor gurult el, amikor kiderült, hogy a meglehetősen drága Season Pass nélkül nem csak a kiegészítőkhöz, de egy, az alapjátékban már ott lévő, tehát mesterségesen letiltott küldetéshez sem férhetnek majd hozzá. Ezzel szemben a Jabba's Gambitet már az első nap elérhetik majd a Season Passek tulajdonosai.

Hirdetés

Az embereket felháborította a tudat, hogy egy játékban már ott lévő tartalomdarabkát nem érhetnek el felár megfizetése nélkül, és sokan azt is feltételezték, hogy a Season Pass megvásárlása híján nem lóghatnak majd Jabbával. Utóbbitól legalább senkinek sem kell félnie a Ubisoft nyilatkozata szerint.

"Jabba és a Hutt kartell az egyik fő szindikátusa a Star Wars Outlaws felhozatalának, így az fontos része lesznek a főtörténetnek, akármelyik kiadást is választjátok."

A Jabba's Gambit egy opcionális mellékküldetés. Tekintettel arra, hogy a hasonló "előrendelői extrák" és egyebek általában nagyon gyér és nagyon rövid missziókat jelentenek, mi nem aggódnánk azért, hogy bármi jelentősről lemaradunk. Ettől függetlenül ez csekély vigasz azoknak, akiket zavarnak a Ubisoft monetizációs megoldásai.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)