Hirdetés

Kiszivárgott a Marvel's Midnight Suns két új karaktere és a megjelenési dátum is

|

Nincs már messze a Firaxis Marvel-játékának megjelenése.

Hirdetés

Az XCOM játékok fejlesztőcsapata ezúttal a Marvel hőseivel a főszerepben készít egy taktikai szerepjátékot, amelyben az eredeti koncepció szerint kártyákkal vívhatjuk a harcokat. Mi egy Hunter nevű karaktert alakítunk, aki Vasembert, Szellemlovast és a többi ikonikus karaktert irányítva megpróbálja megállítani a démonok legdémonabbikát, Lilith-et, aki történetesen az édesanyja. Míg a harcok körökre osztott modellt kaptak, addig a központi területen szabadabban építhetjük a kapcsolatokat a többiekkel és testreszabhatjuk a főszereplőt, az élményt. 

Korábban azt pletykálták, hogy a közösség vehemens visszajelzései miatt a Firaxis átdolgozta a kártyás rendszert, de hogy végül milyenre formálták a Marvel's Midnight Suns játékmenetét, az csak a következő hivatalos bemutatón derül ki, remélhetőleg már a Summer Game Fest során.

Hirdetés

Addig is érdemes lehet odafigyelni egy friss szivárgásra: egy Twitter-felhasználó, bizonyos Nils Ahrensmeier rámutatott, hogy kiszivárogtak a játék - azóta törölt - dobozképei és előrendelői részletei, ezek pedig két érdekességet is lelőttek a Midnight Sunsszal kapcsolatban. Az egyik, hogy lelepleződhetett a felhozatal két további karaktere.

A Hunteren kívül 12 Marvel-hős fog feltűnni a játékban, ezek közül eddig csak kilenc, azaz Doctor Strange, Magik, Vasember, Rozsomák, Szellemlovas, Penge, Amerika Kapitány, Marvel Kapitány és Nico Minoru kerültek megerősítésre. A dobozkép alapján azonban a csapatot erősíti Pókember és Skarlát Boszorkány is, de az utolsó alak még mindig titok. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Emellett úgy tűnik, hogy a megjelenési dátum október 6. lehet, és három különböző kiadásban is be lehet majd szerezni a Firaxis játékát: a sima mellett lesz Enhanced Edition öt skinnel (Future Soldier Captain America, Mar-Vell Captain Marvel, Phoenix 5 Magik, Sister Grimm Nico Minoru, X-Force Wolverine) és Legendary Edition huszonhárom skinnel, valamint egy négy DLC-t tartalmazó szezonbérlettel. Utóbbi borítója ráadásul alternatív verzióval is rendelkezik, amely a hősöket gonoszokkal helyettesíti: Lilith mellett olyan karakterek démoni változatai láthatók rajta, mint Venom, Hulk és Kardfog. Az elhangzottakat természetesen kezeljétek erős pletykaként, remélhetőleg a következő napokban a hivatalos információkat és dobozképeket is megkapjuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)