Hirdetés

Kiszivárgott a Ubisoft Star Wars játékának megjelenési dátuma

|

Úgy tűnik, hogy a nyár egyik nagy slágere lesz a Ubisoft gondozásában megjelenő Star Wars Outlaws.

Hirdetés

Noha mindkét esemény tökéletesen alkalmas lett volna rá, a Ubisoft úgy döntött, nem vár a Star Wars-napig, sem a 2024-es Ubisoft Forwardig, hogy ismét megmutassa a közönségnek játékfelhozatala egyik legizgalmasabb darabját, a Star Wars Outlawst. Ehelyett nemrég világgá kürtölte, hogy április 9-én, azaz ma új, a játék történetére fókuszáló előzetessel jelentkezik.

A kiadó az ilyenkor megszokott módon minden előkészített a magyar idő szerint este 18 órára kitűzött premierre, el is indult a visszaszámlálás a dedikált YouTube-csatornákon, melyek közül az egyik a szükségesnél hamarabb osztott meg pár kulcsfontosságú információt - szúrta ki az Insider Gaming.

Hirdetés

A Ubisoft japán csatornája a többivel ellentétben azt is elárulta, hogy a Star Wars Outlaws augusztus 30-án jelenik meg, és magát a játékot a sztenderd mellett Gold és Ultimate kiadások formájában is megvehetjük, amelyek már a szezonbérletet is tartalmazzák, és 3 napnyi előnyt biztosítanak, azaz a tulajdonosaik augusztus 27-étől játszhatnak.

Az előrendelők bizalmát a Trailblazer nevű űrhajó és a légmotor külsejének megváltoztatására szolgáló kozmetikai holmikkal (Kessel Runner Bonus Pack) honorálja a kiadó.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)