Hirdetés

Komoly leárazást tart a Capcom, Resident Evil és Monster Hunter címeket kínál olcsón

|

Van olyan játék, ami 87 százalékkal kerül kevesebbe, mint eddig.

Hirdetés

A Capcom olyan népszerű franchise-okkal rendelkezik, mint a Resident Evil, a Monster Hunter és a Street Fighter, és egyiket sem hagyja parlagon heverni. A Resident Evilnél egyszerre fut a régebbi alkotások remake-elése és újak gyártása, a Monster Hunter esetében folyamatos az utánpótlás, a verekedős széria legutóbbi részét pedig tavaly kaptuk meg a kiváló Street Fighter 6 képében. 

Valószínűleg mindegyikkel kapcsolatban lesznek a vállalatnak bejelentései az idei digitális játékexpókon, viszont addig is remek alkalom kínálkozik arra, hogy kedvezményesen beszerezzük az eddig kimaradt játékokat és pótoljuk azokat, méghozzá a Capcom steames akciójával. 

Hirdetés

Nem véletlenül említettük a Resident Evil, a Monster Hunter és a Street Fighter franchise-okat, ugyanis a Capcom Kiadói Vásár keretében ezek címeit árazta le a vállalat a Steamen. A Resident Evil Village Gold Edition például 60 százalékkal olcsóbb (körülbelül 7900 forintért a tiétek lehet), a Monster Hunter World árcéduláját 67%-kal vágták meg (így mindösszesen 3900 forintért behúzhatjátok), az Ultra Street Fighter IV-et pedig szinte utánunk dobják, mivel 87%-kal kerül kevesebbe (alig 1500 forintot kérnek érte, aminél egy mozijegy is drágább).

Persze ez csak ízelítő volt, sokkal több játék lett olcsóbb, beleértve a DLC-iket is, és akadnak kakukktojások is, mint például a 80 százalékos leárazással csak körülbelül 3100 forintba fájó Marvel vs. Capcom: Infinite. Csekkoljátok le a Capcom steames leárazását a teljes listáért. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)