Hirdetés

Könnyű lesz felismerni a PlayStation 5-ön streamelhető játékokat

|

Már egy gombnyomással elindíthatjuk a kedvenceinket akár letöltés nélkül is, a Sony pedig gondoskodott róla, hogy meg tudjuk különböztetni a többitől a támogatott címeket.

Hirdetés

A játékstreaming-szolgáltatások még gyerekcipőben járnak, de a technológia jelenlegi vezetői már egyre jobban mozgolódnak. Egyelőre a GeForce NOW tűnik mindenki kedvencének, de a Sony is egyre jobban tolja a saját megoldását. A PlayStation Cloud Streaming szolgáltatása már elérhető Európában is, ennek örömére pedig a PlayStation 5 menüjének karbantartói eszközöltek is néhány változtatást.

A Cloud Streamingnek köszönhetően minden PS Plus Premium előfizető a felhőn keresztül élvezheti kedvenc PS5-ös játékait, de a PS4, PS3 és PS2 könyvtárból is pörgethetünk ezt-azt az új technológiának köszönhetően. A PushSquare újságírójának fel is tűnt, hogy a Sony ezt az opciót már kifejezetten a főmenüben felajánlja a felhasználóknak.

Hirdetés

Az érintett játékok mellett ott van a felhő ikon, jelezve ezzel az adott cím streamelhetőségét. A játékot kiválasztva már csak rá kell csapnunk a "Stream" gombra és indulhat is a buli (már ha olyan helyen és országban élünk, ahol ez a funkció gond nélkül működik, és az internetünk is elég gyors).

Ti mennyire terveztek majd élni ezzel a lehetőséggel?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)