Hirdetés

Kontroller a Traktor DJ-hez

|

Rövidesen érkezik az első, hivatalos hardverkiegészítő a népszerű szoftverhez.

Hirdetés

Se szeri, se száma az egyre szaporodó szoftveres DJ-pultoknak, zeneszerkesztőknek, szekvenszereknek – de vitán felül a Native Instruments Traktor DJ-je az egyetlen olyan intuitív kezelőfelülettel és használhatósággal bíró felhasználói program, amelyet világszerte néhány lemezlovas is hivatalosan elismert, sőt, használt is (állítólag).

Mindenesetre ha megfelelő hardverháttérrel rendelkezünk PC-téren, nagyon jól el lehet szórakozni a Traktor DJ-vel, viszont mindig is a legnagyobb hátrányt az jelentette, hogy az egeres-billentyűzetes irányítás finoman szólva is nehézkes volt, és rengetegszer okozhatott például asszikronos úsztatást, félrenyomkodást, és ezekből adódóan jókora káromkodásokat is.

Épp ennek megkönnyítésére fejlesztette ki a NI első, hivatalosan is a Traktor DJ-hez kifejesztett kontrollerét, amellyek játszi könnyedséggel mixelhetjük kedvenc zeneszámainkat: a loopok egymásra keverése, szinkronizálása és effektezése innentől kezdve gyerekjáték lesz.

A kis kiegészítő eszköz természetesen USB interfészen keresztül csatlakoztatható a PC-hez, és ezáltal a szoftverhez, de természetesen MIDI eszközként is felismertethető és használható lesz. Ráadásként egyéb szekvenszerek és zeneszerkesztő programok hasznos kiegészítője is lehet, igaz, a kontroller felülete alapvetően a Traktor DJ-t modellezi, és ahhoz igazodik.

A tényleges megjelenés információink szerint 2010 februárjában várható, a leendő ár 229 dollár / 129 euro lesz előreláthatólag.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)