Hirdetés

Közel 20 évnyi fejlesztés után még mindig csak a felénél tart ez a Morrowind mod

|

A Tamriel Rebuilt projekt ugyan lassan halad, de a fejlesztőknek azért konkrét, izgalmas terveik vannak a következő hónapokra.

Hirdetés

A The Elder Scrolls III: Morrowind - Tamriel Rebuilt mod az egyik legnagyobb projekt az TES modok világában. A fejlesztők 19 évvel ezelőtt nekiugrottak, hogy összehozzák a fejlesztők eredeti elképzelését, és felépítsék egész Morrowindet, jelentősen kibővítve ezzel az eredeti RPG határait.

Új területeket, több száz új küldetést, rengeteg új NPC-t és szörnyet adtak hozzá az alapjátékhoz, szigorúan az Elder Scrolls világának történelmére alapozva. A csapat úgy érzi, hogy most tartanak nagyjából a projekt 50 százalékánál, és remélik, hogy 2022-ben jóval tovább jutnak majd ennél.

Hirdetés

A következő céljuk, hogy felépítsék a Velothi Mountainst a kontinens nyugati szélénél, és hozzáadjanak a területhez pár új helyszínt. Roth Roryn vidéke és az Armun Ashlands például főleg magasabb szintű karaktereknek lesz izgalmas, de ott lesz majd Andothren városa is, ami vagy 140 küldetés középpontja lesz.

A fejlesztők a térkép délkeleti sarkában is terjeszkedni fognak, illetve pár régi munkájukhoz is hozzányúlnak majd. Jelenleg arra készülnek, hogy Firewatch városát is kibővítsék új küldetésekkel és extra helyszínekkel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha csupán annyit mondunk, hogy egy meglehetősen ambiciózus modról van szó, akkor még szerényen is fogalmaztunk ezek alapján, nem csoda, hogy ennyi időt emészt fel ez a projekt. Ki tudja, hogy mikor lesznek kész a melóval, de elnézve a teljes fejlesztői jegyzéküket, lelkesedésből nincs hiány. Nagyon szorítunk nekik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)